Wintermenu

STAP 1 KIES JE MAALTIJD

U bent van harte welkom tot 17.00 uur.
Voor de gasten die later willen eten hebben we een speciaal take away menu. Te bestellen tot 18.30 en af te halen tot 19.00
bestel handig via de site! Of telefoon 0416-563622

STAP 2 AFREKENEN, OPHALEN & GENIETEN!

Bij het afrekenen kunt u kiezen wanneer u uw bestelling wilt ophalen. Daarna kunt u thuis genieten van een heerlijke maaltijd!

AFREKENEN

STAP 3 BEREIDING

Zet het ijs in de vriezer😊Verwarm de oven voor op 200 graden
Bak het brood af in 8 minuten en serveer met de aioli en gezouten boter.Verwarm de saus (1) rustig in een pannetje
Doe de gamba (2) in een ovenschaal 5 minuten in de oven
Maak de venkel (3) aan met de dressing (4) en garnituur (5) peper en zout naar smaak.
Leg de salade in een diep bord, leg de gamba (2) er tegen aan en lepel de saus (1) erover heen.
Giet de kruidenolie (6) er speels overheen.

Doe de herten curry (1) popmpoencreme( 2) couscous (3) en paprika (4) ongeveer 10 minuten in een pan heet water ( niet koken)
Daarna werk de ingrediënten op het bord zoals op de foto en bestrooi met de uitjes (5) en koriander (6) serveer de couscous (3) apart.

Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand. bestrooi de Crème brûlée
met de suiker. Zet ze vlak onder het grillelement totdat de suiker gesmolten is en bruin begint te kleuren. Let op: dit duurt maar ongeveer 1 min.
Andere optie: gebruik een Crème brûlée
Gas of verfbrander om de suiker te karamelliseren maar niet te verbranden.
Serveer met het bolletje ijs.