Onze dinerkaart is vernieuwd! Proef heerlijke gerechten, samengesteld door onze koks! Eet u liever vegetarisch? Op onze dinerkaart vindt u diverse vegetarische gerechten, die onze koks graag voor u bereiden.
Met dille gemarineerde zalm | ingelegde gember en rettich | ponzu | wasabimayo | krokant
Wijntip: Petit Manseng, Gros Manseng | Ericka | Laffitte-Teston | FR | Wit
Biertip: 100 Watt Rice to the Bottom
Steak tartaar van bavette | garnituur | desemtoast | eierdooier
Wijntip: Grenache Syrah | Terre d’AIX ception | Provence | FR | Rosé
Biertip: La Trappe Isid’or
Plateau met hapjes van het seizoen | ook Vega mogelijk
Wijntip: Grenache Syrah | Terre d’AIX ception | Provence | FR | Rosé
Biertip: Blonde | Sint Crispijn
Uit de oven met gegrilde aubergine Amalfi citroen | paprika |
trompet de la mort paddenstoel | Brie de Meaux
Wijntip: Pinot Noir | Spätburgunder | Ellermann-Spiegel | Pfalz | DE | Rood
Biertip: Triple extra | Abdij Rochefort
Onze eigen pastrami | warm | ingerold met zuurkool | truffelmayo | desemtoast
Wijntip: Pinot Noir | Spätburgunder | Ellermann-Spiegel | Pfalz | DE | Rood
Biertip: Mosaic hop | Brouwerij Kees
Indiaas brood met knoflook | Labne | harrisa
Geroosterd in Italiaans spek | saus | kruidenolie | salade van venkel
Wijntip: Petit Manseng, Gros Manseng | Ericka | Laffitte-Teston | FR | Wit
Biertip: IJwit | Brouwerij ’t ij
Ossenhaas | truffel mayo | geschaafde kaas | pijnboompitten
Wijntip: Valpolicella Ripasso, Corvina, Molinara, Rondinella |Veneto | IT | Rood
Biertip: Orval | Abdij Notre-Dame d’Orval
kruidenboter rouille (Franse aioli met saffraan)
Koreaanse dumplings | rundvlees | groenten | dip van vissaus knoflook en peper
Wijntip: Viognier | Yalumba | Barossa Valley | AUS | Wit
Biertip: White bastard | Frankendael brewing
Biefstukburger van double dutch beef met gruyère | cheddar | baconsaus |
sla | tomaat | jalapeno mayo geserveerd op brioche met maisfrites
Wijntip: Primitivo | Masseria Li Velli | Salento | IT | Rood
Biertip: Straffe Hendrik | Halve maan
Verse vis naar aanvoer
Wijntip: Petit Manseng, Gros Manseng | Ericka | Laffitte-Teston | FR | Wit
Biertip: Wisseltap
Spitskool | mousseline van aardappel en look | pulled oats |
oven tomaatjes | saus van wei en groene kruiden
Wijntip: Petit Manseng, Gros Manseng | Ericka | Laffitte-Teston | FR | Wit
Biertip: Those gose bumps everytime
Shortrib |rum lak |chili bonen |relisch |tabasco chipotle |soft tortila
Wijntip: Dolchetto | Bricco del Cucù | Dogliani | Piemonte | IT | Rood
Biertip: Dr.Raptor | Uiltje Brewing
Saté van het diervriendelijk gehouden wroetvarken | pinda-ketjapsaus |
zoet-zuur | seroendeng | cassave
Biertip vol: Pannepeut | Struise brouwers
Biertip fris: Lellebel | De Eeuwige Jeugd
…
Aubergine uit de oven | tomatensaus | basilicum | parmezaan | trostomaat
Wijntip: Viognier | Yalumba | Barossa Valley | AUS | Wit
Biertip: Dubbelblond | Kleiburg
Grote garnalen van de BBQ | gekruide pancetta | saus van yoghurt en boter |
groene kruiden | mousseline
Wijntip: Viognier | Yalumba | Barossa Valley | AUS | Wit
Biertip: Tropical Ralphie | Two Chefs Brewing
Botermalse kogelbiefstuk | saus naar keuze
Wijntip: Tempranillo | El Vinculo | La Mancha | SP | Rood
Biertip bij rode wijnsaus: Rodenbach grand cru
Biertip bij peper- en gorgonzolasaus: La Trappe Dubbel | Koningshoeven
Gekonfijte eendenbout | krokant gebakken| pommes Anna | truffeljus
Wijntip: Pinot Noir | Spätburgunder | Ellermann-Spiegel | Pfalz | DE | Rood
Biertip: Vitus | Weihenstephan
Wentelteefje van suikerbrood, kaneel, vanille ijs en saus
Voor bij de koffie, keuze uit karamel-zeezout/nougat of puur
Vanille ijs, chocosaus en slagroom
5 soorten kaas van Fromagerie Guillaume, Brioche, Stroop
Wijntip: Px sherry, Andalusië, Spanje
Bramen cheescake, cassis gel, Bastogne crumble, zwarte bessen sorbet
Met rood fruit en vanille ijs
Friet met appelmoes, mayonaise en keuze uit: bitterballen, kroket, frikadelletjes of kaassoufflé
Krokante kip, maisfriet, sojamayo, zoetzure komkommer
Met stroop, bosbes, suiker