Druif: Trebbiano di Lugana
Smaakimpressie : bloemig, fris, zacht, delicaat.
€14.00
Onze dinerkaart is vernieuwd! Proef heerlijke gerechten, samengesteld door onze koks! Eet u liever vegetarisch? Op onze dinerkaart vindt u diverse vegetarische gerechten, die onze koks graag voor u bereiden.
(franse aioli met saffraan) of tapenade
saffraan-tomaat aioli ( 6st)
Chipotle/Parma ham/ meloen (3 stuks)
tomaat basilicum (3 stuks)
Tataki/wakame/wasabi mayo
Bataat/ dip van geitenkaas/pickles ( 2st)
Vers gemarineerde zalm/ mierikswortel/ yoghurt
Burrata/ Basilicum/ Tomaat/ Lardo
Lardo/ Truffel dip
Truffelmayo/ parmezaan
Krokante Pijlinktvis/ Antiboise
Pastisboter/ Tijm
Garnituur/desemtoast/scharreldooier
Provence/ Rouille ( 6 st )
Burrata(romige mozzarella)/hazelnoot/Citrus/basilicum/salie
Ossenhaas, truffel mayo, geschaafde kaas en pijnboompitten
Verse vis naar aanvoer
Wijntip : Vinho Verde, Portal da calcada branco, Portugal, sprankelend wit.
Gamba/ Groene Curry/ Groenten/ Rijst
Wijntip : Pinot Gris, Grand C reserve , Elzas, Frankrijk, wit.
Tonijn, edamame, bulgur, zeewier, avocado, poke dressing, masago,
gebakken uitjes, furikake, Sriracha Mayo
Wijntip : Verdejo, Demimo, Rueda, Spanje, wit.
Rood Gegrilde Tonijnfilet/ Fregola Pasta/ Antiboise
Wijntip: Le Logis, Cabernet Franc, Loire, Frankrijk, Rood
Gegrilde Gilde Hoen/ Rode Wijnsaus-Garni/ Gnocchi
Wijntip: Le Logis, Cabernet Franc, Loire, Frankrijk, rood.
Zacht gegaarde kalfssukade/pasta/salie/Parmezaan
Wijntip: Tartufo Nero, Nebbiolo,Barbera, Piëmonte, Italie, rood.
Entrecote 250 Gram/ Bearnaise/ Frieten Uit Ossewit/ Vlaamse Mayo
Wijntip: Tartufo Nero, Nebbiolo, Barbera, Piëmonte, Italië, Rood
Verse Artisjok/ Warme Balsamico Dressing/ Kruiden Gnocchi/ Venkel Crème
Wijntip: Grand C, Pinot Gris, Elzas, Frankrijk, Wit.
Saté van het diervriendelijk gehouden wroetvarken, geserveerd met pindasatésaus,
Zoet-zuur, seroendeng, cassave en frites
Biertip : vraag naar suggesties van de tap ……
Botermalse kogelbiefstuk keuze uit rode wijnsaus of gorgonzola saus
Wijntip: 7 Castillos, Tempranillo, Rioja Crianza, Spanje, rood.
Biefstukburger van double dutch beef met gruyère, cheddar, baconsaus, sla, tomaat jalapeno mayo, geserveerd op brioche met maisfrites
Wijntip : Materia ,Aragones, Syrah, Trincadeira, Alentejo, Portugal, rood
Geroosterde Sardijnse Pasta/ Groene Asperges/ Buffelmozzarella/ Krokante Salie/
Hazelnoot/ Pruimtomaat
Wijntip: Terre D. AIX Ception, Grenache, Syrah, Provence, Frankrijk, Rosé.
Chocolade, grenache van kokos en witte chocolade, chocorotsjes, kokosijs
ala minute Luikse wafel met Nutella, vanille-ijs
Verse Aardbeien/ Hangop/ Aardbeiengel/ Meringue, Basilicum, Citroensorbet.
Met rood fruit en vanille ijs
5 soorten kaas van Fromagerie Guillaume/ Brioche/ Stroop
Wijntip: Px sherry, Andalusië, Spanje
kindercoupe
(Vanille ijs, chocosaus en slagroom)
Voor bij de koffie, keuze uit karamel-zeezout/nougat of puur
Friet met appelmoes, mayonaise en keuze uit: bitterballen, kroket, frikadelletjes of kaassoufflé
Pasta tomatensaus, gehakt
Met stroop, bosbes, suiker
Flamkuchen met spekjes, ui, crème fraîche, kaas