Onze dinerkaart is vernieuwd! Proef heerlijke gerechten, samengesteld door onze koks! Eet u liever vegetarisch? Op onze dinerkaart vindt u diverse vegetarische gerechten, die onze koks graag voor u bereiden.
Kruidenboter l olijfolie
Bloody Mary l tomaat l tabasco l wodka of Mango l sjalot l ponzu
Wijntip: Sauvignon Blanc l Joel Delaunay l Touraine l FR l Wit
Biertip: Irish stout l O’Hara’s
Huis gerookt l venkel l citroenmayo
Wijntip: Chardonnay l Toro d’Oro l Central Valley l CL l Wit
Biertip: Prima Donna limoncello blond l Uiltje
Rose gebraden kalfsvlees l eigen tonijnmayonaise l kappertjes l grissini
Wijntip: Grenache Syrah l Terre d’AIX ception l Provence l FR l Rosé
Biertip: Juice Punch NEIPA l Frontaal
Canned sardines l groente in pikante olijfolie l knoflook crackers
Wijntip: Petit Manseng, Gros Manseng l Ericka l Laffitte-Teston l FR l Wit
Biertip: Prima Donna limoncello blond l Uiltje
Plateau met hapjes van het seizoen | ook Vega mogelijk
Wijntip: Grenache Syrah | Terre d’AIX ception | Provence | FR | Rosé
Biertip: Blonde | Sint Crispijn
Pizza gemaakt met een mix van rijstmeel, sojameel en volkoren meel de oorspronkelijke ‘oude Romeinse’ rijke smaak van brood, licht verteerbaar laag in calorieën en veel smaakvoller.
Pinsa met geroosterde ui, lardo en zwarte peper
Pinsa met tomaat en fior di latte
Pinsa met brie de meaux en paddenstoel
Heerlijke klassieke spaghetti aglio e olio l knoflook l olie met een pittige bite l parmezaan
Wijntip: Petit Manseng, Gros Manseng l Ericka l Laffitte-Teston l FR l Wit
Biertip: Blonde l Sint Crispijn
Japanse umami pannenkoek l lak van rode biet en soja l ingelegde groenten l krokante ui l wasabi mayo l lenteui l bonito tonijn flakes
Wijntip: Viognier l Yalumba l Barossa Valley l AUS l Wit
Biertip: Biri l Brouwerij t’IJ
Authentiek gedroogd rundvlees, een fantastisch Hollands streek product! l roodlof l
gekarameliseerde vijg l membrillo l sherry-granaatappel vinaigrette l balsamico uitjes
Wijntip: Valpolicella Ripasso, Corvina, Molinara, Rondinella l Veneto l IT l Rood
Biertip: Tropical Ralphie weizen l Two Chefs Brewing
Diverse geselecteerde internationale en regionale fijne vleeswaren
Wijntip: Pinot Noir l Spätburgunder/Ellermann-Spiegel l Pfalz l DE l Rood
Biertip: Orval l Abdij Notre-Dame d’Orval
Biefstukburger van double dutch beef met gruyère | cheddar | baconsaus |
sla | tomaat | jalapeno mayo geserveerd op brioche met maisfrites
Wijntip: Primitivo | Masseria Li Velli | Salento | IT | Rood
Biertip: Straffe Hendrik | Halve maan
Runder hoogrib boeuf laroche l anijsschuim l mosterdzaad l tuinkers l frieten uit de ossewit l Belgische mayo
Wijntip: Primitivo l Masseria Li Velli l Salento l IT l Rood
Biertip: When the rubber meets the road IPA l Frontaal
Verse vis naar aanvoer
Wijntip: Petit Manseng, Gros Manseng | Ericka | Laffitte-Teston | FR | Wit
Biertip: Wisseltap
Uit onze eigen rookoven | rub en rumlak | pepertjes | gepofte quinoa | dips | friet
Wijntip: Primitivo | Masseria Li Velli | Salento | IT | Rood
Biertip: Dr.Raptor | Uiltje
Saté van het diervriendelijk gehouden wroetvarken, pindasatésaus, zoet-zuur, seroendeng, cassave en frites
Biertip vol: Zwaar geschut | Quadrupel | brouwersnös
Biertip fris: Juice Punch | IPA | Frontaal
Pinsa pizza l dubbel gedopte tuinboon l tomaat l gremolata l Parmezaan l fiori di latte l ceasar dip
Wijntip: Viognier l Yalumba l Barossa Valley l AUS l Wit
Biertip: IJwit l brouwerij ’t IJ
Pinsa pizza l biologische worst met truffel van brandt & levi l fiori di latte l tagiasche olijven l crème fraiche l cepes paddenstoel
Wijntip: Dolchetto l Bricco del Cucù l Dogliani l Piemonte l IT l Rood
Biertip: Orchestra of Angels NEIPA l Brouwerij 100 WATT
Al dente spaghetti l grote garnalen l romige vodkasaus l frisse venkel l Parmezaan
Wijntip: Sauvignon Blanc l Joel Delaunay l Touraine l FR l Wit
Biertip: Geuze mariage parfait l Boon
Ribeye van het weidevarken l biologische truffelworst l aardappel mousseline met knoflook l borlotti bonen l truffeljus
Wijntip: Pinot Noir l Spätburgunder/Ellermann-Spiegel l Pfalz l DE
Biertip: Irish Stout l O’Hara’s
Gegrilde courgette l parelgort l choronsaus l eekhoorntjesbrood l tomaten crumble
Wijntip: Chardonnay l Toro d’Oro l Central Valley l CL l Wit
Bier tip: Non de jus Tripel l Brouwerij 100 watt
Gegrilde kogelbiefstuk | rode wijnjus of choron-bearnaise saus I eikhaas I
Wijntip: Tempranillo | El Vinculo | La Mancha | SP | Rood
Biertip Rodenbach grand cru
Voor bij de koffie, keuze uit karamel-zeezout/nougat of puur
Citroensorbetijs l limoncello l bruiswater l prosecco
Vanille ijs, chocosaus en slagroom
5 soorten kaas van Fromagerie Guillaume, Brioche, Stroop
Wijntip: Px sherry, Andalusië, Spanje
Witte chocolademousse | merengue | aardbeien | koffie crumble
Met rood fruit en vanille ijs
Margherita
Pasta tomatensaus, gehakt
Romige puree of patat l courgette
Met stroop, bosbes, suiker