Love Wine

Gastvrouw en vinoloog Lonneke de Bruyn (mede-eigenaar van Eetcafé Kandinsky) is in 2011 afgestuurd aan de wijnacademie. De passie voor wijn zit diep en die passie willen wij graag met u delen d.m.v. proeverijen, wijn spijsavonden, cursus, specials, op maat…. voor zowel bedrijven als particulier. Wijn is een mooi landbouwproduct waar je van kunt genieten. Liever geen stoffige verhalen met moeilijke taal. We willen op een toegankelijke manier praktische kennis bieden waar u wat mee kunt. Wijn is bourgondisch, spannend en gezellig.

Kandinsky loves wine, Kandinsky loves you!

ZOEK EN BOEK

De proefagenda voor 2020 komt op korte termijn online

UITLEG ARRANGEMENTEN

Wijntraining en kaasproeverij € 39,50 pp minimaal 8 max. 15 personen

Training: tijdens de training voorafgaand aan het proeven word er kort stilgestaan bij een stukje theorie over wijn zodat u wat achtergrond weet, hierdoor zal het proeven nog leuker worden. Het is de bedoeling dat u straks een goede wijn kunt herkennen en nog meer leert waarderen. Voor iedereen toegankelijk.

Proeven: we proeven 8 mooie wijnen gecombineerd met heerlijke kazen die ook ieder een eigen verhaal hebben. u proeft goede combinaties, maar ook foute, u zult leren dat niet alles combineert met een glaasje port.

Vooral gezellig en lekker, maar ook leerzaam! Te boeken vanaf 8 personen, data in overleg!

Wijntraining en proeverij € 39,50 pp minimaal 8 max. 15 personen

Training: Tijdens de training voorafgaand aan het proeven word er kort stilgestaan bij een stukje theorie over wijn zodat u wat achtergrond weet, hierdoor zal het proeven nog leuker worden. Het is de bedoeling dat u straks een goede wijn kunt herkennen en nog meer leert waarderen. Voor iedereen toegankelijk.

Proeven: we proeven 8 mooie wijnen met bij iedere wijn een passend hapje, brood en water om de mond te neutraliseren en proefformulieren om onze bevindingen te noteren.

Vooral gezellig en lekker, maar ook leerzaam! Te boeken vanaf 8 personen, data in overleg!

Italiaanse Wijnproeverij € 39,50 pp minimaal 8 max. 15 personen

Een laars gevuld met zonneschijn en heerlijke wijn!

Italië is een enorm veelzijdig wijnland met veel spannende, unieke wijnen!dit gecombineerd met pure Italiaanse hapjes belooft een boeiende, gezellige avond! Proef de passie van Italië! We gaan dieper in op het wijnland Italië. U proeft 8 heerlijke wijnen in combi met authentieke Italiaanse hapjes.

Te boeken vanaf 8 personen, data in overleg!