Ossenhaas | truffel mayo | geschaafde kaas | pijnboompitten
Wijntip: Valpolicella Ripasso, Corvina, Molinara, Rondinella |Veneto | IT | Rood
Biertip: Orval | Abdij Notre-Dame d’Orval
Geroosterd in Italiaans spek | saus | kruidenolie | salade van venkel
Wijntip: Petit Manseng, Gros Manseng | Ericka | Laffitte-Teston | FR | Wit
Biertip: IJwit | Brouwerij ’t ij
Steak tartaar van bavette | garnituur | desemtoast | eierdooier
Wijntip: Grenache Syrah | Terre d’AIX ception | Provence | FR | Rosé
Biertip: La Trappe Isid’or
Plateau met hapjes van het seizoen | ook Vega mogelijk
Wijntip: Grenache Syrah | Terre d’AIX ception | Provence | FR | Rosé
Biertip: Blonde | Sint Crispijn
Onze eigen pastrami | warm | ingerold met zuurkool | truffelmayo | desemtoast
Wijntip: Pinot Noir | Spätburgunder | Ellermann-Spiegel | Pfalz | DE | Rood
Biertip: Mosaic hop | Brouwerij Kees
Koreaanse dumplings | rundvlees | groenten | dip van vissaus knoflook en peper
Wijntip: Viognier | Yalumba | Barossa Valley | AUS | Wit
Biertip: White bastard | Frankendael brewing
Met dille gemarineerde zalm | ingelegde gember en rettich | ponzu | wasabimayo | krokant
Wijntip: Petit Manseng, Gros Manseng | Ericka | Laffitte-Teston | FR | Wit
Biertip: 100 Watt Rice to the Bottom
Uit de oven met gegrilde aubergine Amalfi citroen | paprika |
trompet de la mort paddenstoel | Brie de Meaux
Wijntip: Pinot Noir | Spätburgunder | Ellermann-Spiegel | Pfalz | DE | Rood
Biertip: Triple extra | Abdij Rochefort