Indiaas brood met knoflook | Labne | harrisa

Ossenhaas | truffel mayo | geschaafde kaas | pijnboompitten

Wijntip: Valpolicella Ripasso, Corvina, Molinara, Rondinella |Veneto | IT | Rood

Biertip: Orval | Abdij Notre-Dame d’Orval

Geroosterd in Italiaans spek | saus | kruidenolie | salade van venkel

Wijntip: Petit Manseng, Gros Manseng | Ericka | Laffitte-Teston | FR | Wit

Biertip: IJwit | Brouwerij ’t ij

Steak tartaar van bavette | garnituur | desemtoast | eierdooier

Wijntip: Grenache Syrah | Terre d’AIX ception | Provence | FR | Rosé

Biertip: La Trappe Isid’or

Plateau met hapjes van het seizoen | ook Vega mogelijk

Wijntip: Grenache Syrah | Terre d’AIX ception | Provence | FR | Rosé

Biertip: Blonde | Sint Crispijn

Onze eigen pastrami | warm | ingerold met zuurkool | truffelmayo | desemtoast
Wijntip: Pinot Noir | Spätburgunder | Ellermann-Spiegel | Pfalz | DE | Rood

Biertip: Mosaic hop | Brouwerij Kees

Koreaanse dumplings | rundvlees | groenten | dip van vissaus knoflook en peper

Wijntip: Viognier | Yalumba | Barossa Valley | AUS | Wit

Biertip: White bastard | Frankendael brewing

Met dille gemarineerde zalm | ingelegde gember en rettich | ponzu | wasabimayo | krokant

Wijntip: Petit Manseng, Gros Manseng | Ericka | Laffitte-Teston | FR | Wit

Biertip: 100 Watt Rice to the Bottom

Uit de oven met gegrilde aubergine Amalfi citroen | paprika |
trompet de la mort paddenstoel | Brie de Meaux

Wijntip: Pinot Noir | Spätburgunder | Ellermann-Spiegel | Pfalz | DE | Rood

Biertip: Triple extra | Abdij Rochefort

kruidenboter rouille (Franse aioli met saffraan)