Huisgemaakte pastrami, gruyere, Amerikaanse mosterd, choronsaus, tomatenrelisch, chipotle ui, gemarineerde chips met zout en balsamico, burgerbol gemaakt met frites snijrestanten uit de ambachtelijke fritesfabriek Frited uit Zuyd

Biefstukburger van double dutch beef met gruyère | cheddar | baconsaus |
sla | tomaat | jalapeno mayo geserveerd op brioche met maisfrites

Wijntip: Primitivo | Masseria Li Velli | Salento | IT | Rood

Biertip: Straffe Hendrik | Halve maan

Saté van het diervriendelijk gehouden wroetvarken | pinda-ketjapsaus |
zoet-zuur | seroendeng | cassave

Biertip vol: Pannepeut | Struise brouwers

Biertip fris: Lellebel | De Eeuwige Jeugd

Botermalse kogelbiefstuk keuze uit rode wijnsaus of gorgonzola saus
Wijntip: Bodega’s El Vinculo,DO La Mancha  Spanje, Tempranillo, rood.