Foodblog: Lardo Lardo is een Italiaanse speksoort die voor bijna 100 procent uit vet bestaat. Het kan... Lees meer
Foodblog: Coquilles Coquilles zijn het vlees van de Sint-Jakobsschelp. “Coquille” betekent schelp in het Frans en het... Lees meer
Foodblog: Nagelhout "Heb jij al wel eens Nagelhout geproefd?" - "Nagelhout, wat is dat dan?" Wikipedia zegt... Lees meer
Foodblog: Spareribs Spareribs: een gerecht dat overal ter wereld wordt gegeten en waar zo’n beetje iedereen van... Lees meer
Foodblog: Oesters Je komt er niet onderuit als je in Zeeland bent; oesters. Als oesterliefhebber kun je... Lees meer
Foodblog: Captains Diner De naam verraadt het misschien al een beetje: het Captains Diner is ontstaan in de... Lees meer
Foodblog: Pinsa Romana In deze eerste foodblog van Eetcafé Kandinsky – JEEEEEJ! 🎉 – lees je alles over... Lees meer
BINNENKORT ONS EIGEN BIER ! WITTE UT KANNY OP! (70% wit en 30% NEIPA) dus een witbier met een BITE! Lees meer
Wij zijn op zoek naar jou! Meerdere vacatures vrij bij Kandinsky! Wilt u ons team komen versterken? Zie hier onze vacatures… Lees meer